Results 1 to 6 of 6

Thread: Help - Have the instrument cluster out.....

  1. #1
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Toronto
    Posts
    159

    Default Help - Have the instrument cluster out.....

    and I can not find the Temp Guage bulb to replace. I have a 95 525ia and I see every damn bulb to replace on the instrument cluster except for the one that I need - The temp guage! Can anyone tell me where the cluster bulb is for the temp guage. Any help would be appreciated.

    Brian

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Near San Francisco, CA, USA
    Posts
    401

    Default I believe the temp guage is illuminated by one of the

    three large main bulbs that also illuminate the speedo and tach.


    Quote Originally Posted by western99
    and I can not find the Temp Guage bulb to replace. I have a 95 525ia and I see every damn bulb to replace on the instrument cluster except for the one that I need - The temp guage! Can anyone tell me where the cluster bulb is for the temp guage. Any help would be appreciated.

    Brian

  3. #3
    netmgr Guest

    Default have you

    have you opened up the cluster, many bulbs are changable without opening it up, but the 3 backlight bulbs are inside, the back hinges open if you look

  4. #4
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Miami Lakes, FL USA
    Posts
    452

    Default This should help a bit......

    Credit goes to the incomparable Bill R. (The dude knows EVERYTHING!)

    dash and bulb r&r

    Hope this helps.

    Brian C.
    There is nothing worse than a brilliant image of a fuzzy concept. -
    .............Ansel Adams


  5. #5
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Toronto
    Posts
    159

    Default Thanks Brian....I think that I may have.....

    tirggered the SRS code. If I did, how do I reset it?

    Quote Originally Posted by Brian C.
    Credit goes to the incomparable Bill R. (The dude knows EVERYTHING!)

    dash and bulb r&r

    Hope this helps.

    Brian C.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Toronto
    Posts
    159

    Default Bill R - How would I reset the SRS code.....I think

    that I may have tripped it since I did not disconnect the battery first when I took out the instrument cluster. Your help would be greatly appreciated.

    Brian

Similar Threads

  1. instrument cluster
    By Fraz06 in forum 5 Series BMW
    Replies: 5
    Last Post: 06-23-2007, 02:53 AM
  2. instrument cluster
    By Mendozart in forum 5 Series BMW
    Replies: 7
    Last Post: 08-25-2006, 09:37 PM
  3. e30 instrument cluster
    By Mendozart in forum 5 Series BMW
    Replies: 5
    Last Post: 07-24-2006, 11:11 AM
  4. Instrument Cluster
    By netmgr in forum 5 Series BMW
    Replies: 1
    Last Post: 11-22-2004, 09:39 PM
  5. Instrument cluster
    By baileydog in forum 5 Series BMW
    Replies: 2
    Last Post: 10-07-2004, 05:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •