Results 1 to 3 of 3

Thread: Periodic CEL and Oxy sensor codes after REPLACING both sensors

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Chicago
    Posts
    378

    Default Periodic CEL and Oxy sensor codes after REPLACING both sensors

    When I had my transmission replaced in December, I also had the mechanic throw on two new oxygen sensors that I supplied. Assuming that he installed them correctly, what could be causing the computer to still throw oxygen sensor #1 and 2 codes??

    The check engine light illuminates for a few hours about once a week now too. Any thoughts on this? Thanks in advance
    _

  2. #2
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    baton rouge, loserana
    Posts
    6,913

    Default

    probably has the usual intake leaks and or bad pcv plate, common v8 problem should come up with all the info you need with a search using the words intake leak and or pcv plate
    all america wants is cold beer warm cat and a place to take a poop with a door on it

  3. #3
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    4,892

    Default

    MAF too.

Similar Threads

  1. testing+replacing oxy sensors on V8 engine
    By shogun in forum 5 Series BMW
    Replies: 0
    Last Post: 01-19-2008, 11:55 AM
  2. Bad 02 setting off knock sensor codes?
    By 94530inh in forum 5 Series BMW
    Replies: 3
    Last Post: 11-26-2006, 10:00 AM
  3. PLEASE HELP! Need help replacing trans.. speed sensor
    By juan525i in forum 5 Series BMW
    Replies: 1
    Last Post: 07-28-2005, 05:41 AM
  4. Need advice in replacing Coolant Level Sensor
    By The Melmaan in forum 5 Series BMW
    Replies: 2
    Last Post: 11-11-2004, 10:26 PM
  5. Temp sensor probs after replacing battery
    By tracye34 in forum 5 Series BMW
    Replies: 0
    Last Post: 04-10-2004, 01:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •