Results 1 to 3 of 3

Thread: Would these fit in the Instrument cluster?

  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Greensboro, NC
    Posts
    200

    Default Would these fit in the Instrument cluster?

    http://cgi.ebay.com/WHITE-DIALS-KIT-...QQcmdZViewItem

    It says 3 series but i was wondering if it would still work for the 5 series. Let me know what yall think.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Honolulu
    Posts
    3,105

    Default Rice Paper

    Please note this is a self-manufactured kit and NOT a professional branded Dials Kit. The dials themselves are made from a thick glossy card


    Vee ave vays of dealing vid your kind...........

  3. #3
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    kingsbridge, devon, uk
    Posts
    626

    Default

    the dash in the picture before you scroll down looks like an e34 one, i've been looking at these for some time but i've been umming and ahhing about it, they're only 25 or so miles up the road from me so i might take a trip up there and see for myself or if they do some non import e34 ones

Similar Threads

  1. instrument cluster is always on
    By vader1 in forum 5 Series BMW
    Replies: 2
    Last Post: 08-21-2005, 02:17 AM
  2. Help - Have the instrument cluster out.....
    By western99 in forum 5 Series BMW
    Replies: 5
    Last Post: 11-22-2004, 10:32 PM
  3. Instrument cluster
    By baileydog in forum 5 Series BMW
    Replies: 2
    Last Post: 10-07-2004, 05:48 PM
  4. Instrument Cluster
    By biondani in forum 5 Series BMW
    Replies: 4
    Last Post: 06-06-2004, 06:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •